Harmonie en evenwicht

Harmonie en evenwicht

Ik ben Fouzia Ben Moussa, geboren en getogen in Den Haag. Ik ben opgegroeid in een warm gezin, samen met mijn zes broers en zussen. Mensen noemen me energiek, positief, opgewekt, behulpzaam en oordeelvrij. Ik hou van het stadsleven, maar ik merk dat ik daarnaast ook steeds vaker de behoefte heb om de rust op te zoeken, het liefst in de natuur.

Reflectie

Regelmatig reflecteren leert me veel over mezelf: Waar sta ik in mijn leven? Ben ik nog tevreden met wie ik ben? Wat kan ik doen om mijn doelen te behalen? En wat kan ik doen om een leuker mens te zijn voor mezelf en voor anderen?

Harmonie & evenwicht

Ik hou van harmonie en evenwicht. Als kind al probeerde ik ruzies tussen klasgenootjes op te lossen en adviseerde ik puberende vriendinnen om toch vooral op de afgesproken tijd thuis te zijn. Niet zo vreemd dus dat ik de sociale kant op ging om uiteindelijk in de Jeugdhulpverlening te gaan werken.

Fouzia de wereldverbeteraar

Ik vond het fantastisch om mensen weer op weg te kunnen helpen en voelde me een ware wereldverbeteraar! Het frustreerde me dan ook enorm als het soms niet lukte om iemand op het rechte pad te krijgen. Of om te zien dat diegene na een paar maanden weer afgleed. Want waarom lukte het bij de een wel en bij de ander niet? Dit heeft me altijd enorm bezig gehouden. Ik ontdekte pas veel later dat een traject pas écht kans van slagen heeft als iemand zelf geholpen wil worden en als hij/zij erin slaagt om zijn/haar belemmerende gedachtes los te laten en om te zetten naar helpende overtuigingen.

Zelf kiezen

Ik ben inmiddels zelfstandig coach, het mooiste beroep van de wereld! In mijn praktijk komen alleen maar mensen die uit eigen overweging voor dit traject hebben gekozen. Zij zijn degenen die op zoek zijn naar handvaten, niet hun echtgeno(o)t(e), ouders of hulpverleners.

Hulp nodig?

JIJ bent de enige die je eigen patronen kan doorbreken, die veranderingen kan doorvoeren. Als je maar wil! En kun je daarbij hulp gebruiken? Bel, mail of app me dan. Ik ga dolgraag de uitdaging met je aan.

 

Liefs,

Fouzia

Opleidingen

  • Post HBO Mediation
  • HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening

Trainingen

  • Train de trainer
  • Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR)
  • Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)
  • Ontwikkelingspsychologie en Kinder- en Jeugdpsychopathologie
  • Rationeel Emotieve Therapie (RET)
  • Child Abuse Risk Evaluation
"When you do things from your soul, you feel a river of joy within you."
Rumi