Ambitieus zijn, een rijk sociaal leven hebben én er goed uitzien? Hoe dan?

Ambitieus zijn, een rijk sociaal leven hebben én er goed uitzien? Hoe dan?

We leven in een drukke tijd. Wil je een beetje meetellen, dan dien je toch op zijn minst ambitieus te zijn, een rijk sociaal leven te hebben én er goed uit te zien. Eigenlijk ben je zo veel bezig met wat anderen over je vinden en met zaken die je onbewust veel tijd en energie kosten, dat je amper nog aan jezelf toe komt. Herken je dit? En wil ook jij weer de regie over je eigen leven terugkrijgen? Ik help je er graag bij.

Wat belemmert je?

Door middel van een aantal coachingsessies leer ik je om je eigen pad uit te stippelen en dat te gaan doen waar je diep van binnen naar verlangt. Samen beschrijven we je verlangen en benoemen we wat er in de weg staat om dat verlangen te vertalen naar acties. Ik help je om oude, belemmerende gedachtes om te zetten in helpende overtuigingen. Want door van binnenuit te transformeren, verandert de wereld om je heen en kun je je droom eindelijk gaan waarmaken.

Mijn aanpak

In een wereld die alsmaar doordendert, is het belangrijk om zo nu en dan stil te staan en je af te vragen of je nog het juiste pad bewandelt. Ben je nog wel blij met jezelf en wat je doet? Ik ben ervan overtuigd dat je lichter door het leven gaat als je body, mind, heart & soul in balans zijn. Daarom ga ik voor een holistische aanpak waarin lichaam en geest elkaar beïnvloeden en aanvullen. Dat klinkt misschien zweverig, maar het resultaat is juist heel concreet.

Na afloop:

  • heb je inzicht in je eigen gedachtes en kun je deze controleren;
  • herken je je eigen patronen;
  • kun je belemmerende overtuigingen ombuigen naar helpende overtuigingen;
  • kun je nieuwe patronen ontwikkelen die je verder helpen;
  • weet je hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen.

Met name dit laatste neemt een prominente plek in tijdens de coachingsessies. Tijdens de ontwikkeling van baby naar volwassene brengen onze ouders, opvoeders, docenten en werkgevers ons gigantisch veel bij. Ze leren ons lopen, fietsen, schrijven en behulpzaam te zijn naar anderen. Het enige wat vaak over het hoofd wordt gezien, is hoe je goed voor jezelf zorgt. Terwijl dát juist zo essentieel is. Jij bent de belangrijkste persoon in je eigen leven!

Referenties

Natuurlijk kan ik zelf heel goed verwoorden waar ik voor sta. Maar misschien hoor je het wel veel liever van mensen die ik in de afgelopen jaren heb mogen helpen. Ik ben meer dan trots op onderstaande reacties:

Ben jij er klaar voor om de beste versie van jezelf te ontdekken?